BanyakCakapBanyakILmu

HEY! HEY! SAYALAH PENGGEMAR “OTAK DIYEE” ..

Inilah kisah anak muda yang kental tetapi berjiwa punk dengan dunia luar. Menerajui kehidupan dengan halobanya dan melayari bahtera kegembiraan bersama semua si mata pencarian yang teristimewa.

18 February 2012

Hairstyle ! Just choose one for your own style..

Assalamualaikum...

Alahai AL ni menyibuk je kan nak post dua kali dalam masa 1 hari. Tak sabar nak tunggu esok ke apaa?
Bukan begitu lah kawankawan.... Sebanarnya AL nak beri anda peluang untuk memilih fashion rambut yang terbaru or yang agak style! Memang menarik sebab AL suka pelbagai kan gaya rambut AL ni haa. Hanya untuk kepuasan diri sendiri sematamata.

Mungkin kalian boleh memilih gaya rambut yang sesuai dengan muka anda. It's gorgeous! Even anda memakai tudung or hijab, still tak ada masalah kan untuk kita samasama menggayakan rambut masingmasing depan cermin . Hanya tatapan diri sendiri yaa dan bukan untuk ditayang secara umum. 

Tidak lupa juga untuk yang freehair! Anda juga boleh memilih gaya rambut yang menarik dan sesuai dengan wajah anda. Heheee. AL lebih minat yg jenis ranggi and punk style. Bagi AL, rambut tersebut just untuk sementara waktu jee. Lepas mandi and sikat, memang jatuh lah semua rambut sebabnya gel gel dah tertanggal dari rambut. So, rambut akn kembali kepada asal.

Masa duludulu, AL tak suka fesyen rambut ni. Tak tahu lah kenapa yaa. And i'm more to boyish-like.. Kesian kan kan. Dah besar ni baru lah tersedar sendiri "Aku ni perempuan rupanya..!" Jadi, tak salah kan kita berubah sebab rasanya masih belum terlambat untuk AL berubah untuk menjadi perempuan tulen.

If korang nak tahu, susah tau kita nak ubah attitude boyish untuk menjadi more to girly. Memang payah! Almaklumlahkan, dah biasa sangat buat semua benda hempashempas sampai nak terpatah barangbarang AL tu. Tapi masa tu memang pikiaq "lantak hang lahhh!". Please jangan ikut yaa perangai itu, so rude tauu! 

Alhamdulillah. Berkat doa mama and papa AL, sedikit sebanyak memang AL dah berjaya berubah. Dan sejak itu jugalah AL mula berkarya dengan blogblog ni hahhh. Masa tu tak tahu pebenda jadah laa bende alahh nii. Mcam menyemak je kann ! Tp bila dah lamalama rasa serunuksss sangat berblogging nihhh. Sampai ke hari ini AL masih berblogging supaya rakyat jelata yang jelita dan tampan semua dapat mengetahui perkembangan hidup AL. 

Hairstyle for girls! 

♥ I adore this style 


♥ I adore this style 

     ♥ I adore this style ♥ I adore this style 
♥ I adore this style ♥ I adore this style Hairstyle for maskulin and hot boys!
Thats all untuk rambutrambut yang bergaya. Hahahaaa. Btw, all those photos credit to Mr. GOOGLE! Nice kan gaya rambut zaman sekarang. But, a little bit sorry for guys punya style rambut memang tak berapa banyak sebb AL lebih menekankan about girls punya fashion. So, enjoy your day with a new heairstyle!

Good luck then! Spread the ♥ ... XOXO

No comments:

Post a Comment